Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Trappen van Waku

Ontdek het merk Waku voor trappen die u onder andere gebruikt in de bouwindustrie. Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland, is dé specialist in steiger, trappen en ladders. Ook van dit merk vindt u trappen in verschillende maten. Daarbovenop kunt u ze ook nog eens verder opbouwen met enkele accessoires. Bekijk nu hun volledige aanbod en plaats uw bestelling.
Bekijk al onze trappen
 

Onze producten

Waarom kiezen voor het merk Waku voor uw trappen?

Onze groothandel in rolsteigers verkoopt tal van handige apparaten die u gebruikt om volop aan de slag te gaan in onder andere de bouwsector. Hieronder vallen uiteraard ook trappen voor tal van klusjes. De trappen vindt u in tal van uitvoeringen en merken. Van het merk Waku verkopen we verschillende trappen. Denk hierbij aan een telescopische trap. Daarbij kunt u ook nog een telescopisch platform kopen, zo kunt u uw trap blijven uitbreiden. Naast trappen kunt u bij ons ook terecht voor trappen van het merk Solide. Bekijk naar ons volledige aanbod en ontdek snel alle voordelen van het merk Waku. Zo zijn ze erg licht en voldoen ze aan de laatste eisen.

Vind dit degelijke merk bij ons

Heeft u interesse om trappen te kopen van het merk Waku? Dan kunt u uw bestelling sturen naar het e-mailadres info@klimtrex.nl. Op onze website vindt u ook al onze andere producten en steigeronderdelen. Die kunt u ook gemakkelijk via onze online winkel bestellen. Wij brengen daarna uw bestelling zo snel mogelijk in orde.

Contactformulier