Voetspindel

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Een voetspindel vormt de basis van elke steigeropstelling. Het kan dan uiteraard niet anders dat wij dit handige product verkopen en verhuren bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Wij zijn dé specialist in alles wat te maken heeft met ladders, steigers en trappen. Goede versteviging is daar heel belangrijk bij. Gelukkig vindt u al het materiaal daarvoor bij ons.

Onze producten

Het belang van een voetspindel

Een voetspindel is enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat uw steiger stevig staat op de ondergrond. Hij verdeelt het gewicht over de volledige oppervlakte, zodat uw steiger altijd stabiel staat, net zoals door een stabilisatiebalk. Naast een voetspindel vindt u bij ons nog andere steigeronderdelen . Wij verkopen onder andere nog afzonderlijke steigerpijpen om uw steiger mee op te bouwen. U vindt ook platformen bij ons om uw comfortabel te verplaatsen over uw steiger. Denk hierbij aan een uitwijkconsole om aan de moeilijkste plaatsen te geraken.

Kies voor een stevige basis

Wilt u een degelijke voetspindel kopen? Dan bestelt u deze bij onze groothandel in rolsteigers. U kunt uw bestelling doorgeven via info@klimtrex.nl of online uw bestelling plaatsen. Bekijk eerst ons volledige assortiment en beslis dan welk steigermateriaal u wilt aankopen. Wij brengen uw online bestelling zo snel mogelijk in orde.

Contactformulier