Vierdelige ladder

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, kunt u terecht voor een vierdelige ladder. Het voordeel van deze ladder is dat u gemakkelijk een grote hoogte kunt bereiken. Daarnaast heeft deze ladder ook een stabiliteitsbalk. U koopt de ladder in verschillende soorten lengtes en aantal sporten.

Bekijk al onze vierdelige ladders
4-delig

Onze producten

Vierdelige ladder aanschaffen in verschillende lengtes

Wanneer u op grote hoogte een klus moet klaren, is de vierdelige ladder van Solide een verstandige keuze. Vanwege de geringe lengte is deze ladder gemakkelijk te vervoeren in bijvoorbeeld een bestelwagen. Het is niet mogelijk om deze ladder in A-stand te zetten. Binnen ons assortiment aan ladders vindt u nog veel meer verschillende ladders. Op deze manier vindt u altijd wel een ladder die geschikt is voor uw toepassing. Bij onze groothandel met steigerproducten vindt u enkel en alleen ladders die getest zijn volgens de wettelijke eisen en NEN-normen. Zo bent u er dus zeker van dat u veilig aan de slag kunt.

Bekijk het assortiment en bestel kwalitatief goede ladders

Met een driedelige ladder of een vierdelige ladder bereikt u gemakkelijk grote hoogtes. Heeft u de ladder voor een korte periode nodig? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verhuur mogelijkheden. Wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan via onze webshop of door te e-mailen naar info@klimtrex.nl.

Contactformulier