Uitwijkconsole

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Voeg een uitwijkconsole toe aan uw rolsteiger en u kunt werken op elke plaats. Wij bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland, bieden een mooi aanbod aan steigers, ladders, trappen en alles wat u daarbij nodig heeft. Zo verkopen wij ook enkel materiaal dat u afzonderlijk kunt toevoegen aan uw steiger om uw werk zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.  
Bekijk al onze uitwerkconsoles
 

Onze producten

Waarom kiezen voor een uitwijkconsole?

Een uitwijkconsole is makkelijk toe te voegen aan uw rolsteiger. Hij wordt vooral gebruikt bij werken aan dakkapellen, omdat u deze dan via de uitwijkconsole kunt bereiken. Bovendien is het net als onze andere steigeronderdelen makkelijk vast te maken aan uw steiger. Daardoor zijn al uw werkzaamheden binnen handbereik. Dat is meteen ook het grote verschil met een telescopisch werkplatform, deze kunnen zich verplaatsen in de hoogte maar steken niet uit in de breedte om aan moeilijke plaatsen te geraken. Naast een uitwijkconsole vindt u in bij onze groothandel in rolsteigers nog tal van ander interessant materiaal. Zo kunt u uw rolsteiger best verstevigen en vast monteren op een voetspindel, zodat het gewicht verdeeld wordt.

Ga te werk op de moeilijkste locaties

Wilt u aan de slag gaan op uw nieuwe uitwijkconsole? Dan kunt u deze online bestellen of door een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl. Wij hopen alvast dat we uw bestelling snel zien binnenkomen en dat u vlot en veilig aan het werk kunt gaan, dankzij uw nieuwe aankoop. Mocht u later nog vragen of twijfels ondervinden, vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail.

Contactformulier