Telescopisch werkplatform

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bent u op zoek naar een telescopisch werkplatform? Zoek dan niet verder want Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland, is dé expert is alles rond steigers, ladders en trappen. Wij hebben een ruim assortiment waarmee u veilig aan de slag gaat. Wij staan garant voor producten die voldoen aan alle wettelijke veiligheids- en stabiliteitsnormen.  
Bekijk al onze platforms
 

Onze producten

De voordelen van een telescopisch werkplatform

Een telescopisch werkplatform is verstelbaar in de hoogte, waardoor u op een veilige manier kunt werken op verschillende hoogtes. U kunt hem een beetje vergelijken met een verstelbare telescooptrap. Het enige verschil is dat deze is voorzien van een platform, waardoor u zich gemakkelijker beweegt en u op een vlakke ondergrond staat. Naast een telescopisch werkplatform hebben we ook nog andere platformen. Denk hierbij aan een platform met dubbele toegang. Wilt u uw trap of steiger ook stevig vastleggen aan de ondergrond en zorgen voor stabiliteit dan kunt u er ook een voetspindel bijkopen.

Beweeg u vlot over onze platformen

Wilt u graag een telescopisch werkplatform kopen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@klimtrex.nl en daar uw bestelling doorgeven. Heeft u nog vragen over andere steigeronderdelen dan stelt u deze via e-mail. Of u vult t ons contactformulier in. Onze groothandel in steigers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op en beantwoordt al uw vragen met veel plezier en nauwkeurigheid.

Contactformulier