Telescooptrap

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Kies voor een handige telescooptrap en ga aan de slag op zowat elke hoogte. Klimtrex in Sommelsdijk in Zuid-Holland verkoopt dit type trap en heel wat andere trappen, steigers en ladders. Hiermee zorgen we ervoor dat u gemakkelijk te werk kunt gaan op wat hogere hoogtes. Ontdek ons volledige aanbod!
Bekijk al onze trappen
 

Onze producten

Waarom kiezen voor een telescooptrap?

U kunt een telescooptrap bijna volledig uitschuiven. Hierdoor is de trap verstelbaar naar verschillende hoogtes, maar kunt u hem ook makkelijk terug inplooien om mee te nemen of op te bergen. Dit maakt de telescooptrap een makkelijke trap voor klusjes in huis. Bij onze groothandel in rolsteigers kunt u ook nog terecht voor een aantal andere trappen. Denk hierbij aan een mobiele bordestrap. Bovendien kunt u in onze webshop ook nog andere artikelen vinden die u bij deze trap kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een stabilisatiebalk. Die kan van pas komen om u nog veiliger te voelen op de trap.

Kies uw model en bestel

U vindt de telescooptrap in verschillende groottes. Vraag bij twijfel advies aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen of te e-mailen naar info@klimtrex.nl. Daar kunt u ook terecht om uw bestelling door te geven. Bekijk ook zeker ons volledige aanbod met verschillende onderdelen voor steigers, want ook daar zult u zeker materiaal vinden dat u kunt gebruiken in de toekomst.

Contactformulier