Steigerpijp kopen

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Bent u op zoek naar een winkel om een nieuwe steigerpijp te kopen? Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland, heeft al het materiaal dat u nodig heeft om uw steiger op te bouwen. Door uw onderdelen bij ons te kopen, bent u er zeker van dat u met vertrouwen en veilig op uw steiger kunt gaan staan.

Bekijk al onze frames

 

Onze producten

Kies ervoor om bij ons uw steigerpijp te kopen

Steigerpijpen zijn enorm belangrijke onderdelen van uw steiger. Daarom verkopen wij ze dan ook in verschillende lengtes en diktes. Onze groothandel in rolsteigers heeft een ruim aanbod aan steigers en ladders. U kunt er een volledige steiger kopen, zoals een kamersteiger. U kunt er ook voor kiezen om afzonderlijk uw delen te kiezen. U kunt dan zelfgekozen pijpen en een bijpassend blad voor uw steiger kopen.

Vind alle afzonderlijke onderdelen

Wilt u een steigerpijp kopen bij onze firma? Dan kunt u uw bestelling doormailen naar het e-mailadres info@klimtrex.nl. Bij Klimtrex vindt u al het materiaal dat u nodig heeft, waaronder een steigerpijp, maar ook wielen. Als u nog vragen heeft over één van onze producten, dan kunt u ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder.

Contactformulier