Steigerblad

✔ Geavanceerde machines
✔ Wettelijke veiligheidsnormen
✔ Verkoop en verhuur

Kies voor een steigerblad uit het assortiment van onze firma. Bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland ,vindt u een ruim aanbod aan steigers, ladders en afzonderlijke onderdelen. Een steigerblad kan een enorm handige extra tool zijn die u eenvoudig kunt aanklikken. Kijk voor de plaat die u zoekt of vraag advies aan onze medewerkers.

 

Bekijk al onze platforms

 

Onze producten


De voordelen van een steigerplaat

Als u voor één van de steigerplaten van onze groothandel in rolsteigers kiest, dan kunt u er zeker van zijn dat u altijd een veilig gevoel ervaart. Deze steigerplaat kunt u als aanvulling op een ladder gebruiken en is gemakkelijk vast te maken aan de treden. Ze zorgen ervoor dat u als bouwvakker of schilder zich gemakkelijk verplaatt. U kunt ze een beetje vergelijke met een blad voor een steiger. Bekijk ons volledige aanbod en ga veilig en efficiënt aan het werk.

Voel u comfortabel op ons materiaal

Vind de perfecte steigerplaat bij onze groothandel in ladders en steigers. U kunt er voor kiezen om de plaat aan te kopen door een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl. Daarnaast kunt u materiaal voor gereedschappen en steigermateriaal huren bij Klimtrex. Hierdoor kunt u ook degelijk materiaal gebruiken als u ze maar tijdelijk nodig heeft voor een project.

Contactformulier