Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Blad voor uw steiger

Als u bent van plan om te werk te gaan op een steiger, investeert u het best ook in een met een degelijk blad. Het blad zorgt er namelijk voor dat u zich veilig voelt en u eenvoudig te werk kunt gaan. Bij Klimtrex in Sommelsdijk, bij Zuid-Holland, vindt u een aantal handige delen voor een steiger en ook volledige steigers. Neem een kijkje in ons aanbod.

Bekijk al onze platforms

Onze producten

Zoekt u voor uw steiger een stevig blad?

Als u bij ons op zoek gaat naar een blad voor uw steiger, kunt u er zeker van uitgaan dat u een kiest van kwaliteit. Onze groothandel in rolsteigers heeft verschillende maten en kleuren bladen voor uw steiger. Ontdek dit en andere handige onderdelen voor uw steiger! Naast een standaard blad kunt u namelijk ook gaan voor een uitwijkconsole, die nog makkelijker aan te passen is. Onze firma wilt namelijk dat u snel en doeltreffend kunt werken. Dit doen we door u allemaal van goede machines en materialen te voorzien.

Voel u veilig op ons materiaal

Heeft u interesse om bij Klimtrex uw blad voor uw steiger aan te kopen? Zet dan uw volledige bestelling op e-mail naar info@klimtrex.nl. U kunt er ook altijd voor kiezen om bij onze online winkel te bestellen en daar af te rekenen. Voor u het weet gaat u snel te werk. Bekijk ons volledige aanbod en selecteer uw favoriete onderdelen.

Contactformulier