Steiger 6 meter

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Steiger van 6 meter

Heeft u interesse om een steiger van 6 meter hoog of zelfs hoger te kopen? Dan vindt u deze bij Klimtrex in Sommelsdijk bij Zuid-Holland. Wij verkopen tal van steiger in verschillende formaten. Zo vindt u altijd de steiger die u het beste kunt gebruiken voor de specifieke activiteit die u gaat uitvoeren. Afhankelijk van waarvoor u een steiger nodig heeft, zal deze ook in lengte moeten verschillen.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Waarom een steiger van 6 meter kopen?

Een steiger van 6 meter hoogte of meer wordt vooral gebruikt in de bouwsector omdat deze best groot is en niet zo snel binnen te plaatsen is. Als u kiest voor het merk Solide, dan kunt u deze 6 meter nog eens mee uitbreiden, waardoor u hem kunt verhogen naarmate de bouw vordert. Heeft u enkel wat onderdelen nodig voor uw steiger? Ook daarvoor kunt u bij onze firma terecht. Wij bieden onder andere een voetspindel. Wilt u eerder wat kleine aanpassingen maken om het gebruiksgemak te verhogen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een platform met dubbele toegang voor uw steiger van 6 meter.

Ga de hoogte in met ons materiaal

Wilt u graag de steiger van 6 meter of hoger kopen? Dan kunt u uw bestelling doorgeven door een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl. Mocht u ook nog vragen hebben over onze groothandel in rolsteigers of opmerkingen hebben dan kunt u deze doorgeven door ons contactformulier in te vullen. Als u toch ontdekt dat het niet nodig is om een steiger aan te kopen, dan kunt u misschien kiezen om steigermateriaal te huren.

Contactformulier