Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Trap van Solide

Het degelijke merk Solide vindt u bij ons voor een trap. Trappen van dit merk worden gebruikt in de bouwsector, magazijnen, enzovoort. Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland, verkoopt dit merk. Daarnaast hebben wij ook nog een groot aantal andere merken. Wij zijn dé specialist in steigers, trappen en ladders.
Bekijk al onze trappen
 

Onze producten

Het merk Solide voor uw trap

Onze firma is dé specialist in rolsteigers. Wij bieden tal van materialen waarmee u zich veilig voelt als u aan het werk gaat. Met een trap van Solide bent u zeker dat u op een trap van degelijke kwaliteit staat. Van dit merk verkopen wij uiteraard verschillende modellen trappen en platformen. Zo hebben we onder andere:

Naast trappen bieden wij nog andere materialen van Solide. Zo hebben we ook rolsteigers van Solide. Ontdek dit professionele merk in onze webshop. Dit merk voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Als u hiervoor kiest, voelt u zich zonder twijfel enorm veilig.

Ontdek al onze merken

Bij Klimtrex in Sommelsdijk vindt u alle soorten trappen van Solide. U kunt ze kopen door een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl. U kunt er ook voor kiezen om ons steigermateriaal te huren. Dat is bijvoorbeeld handig als u slechts tijdelijke werken moet verrichten. Bekijk het volledige aanbod met al onze steigeronderdelen vandaag nog en kies al het materiaal dat u nodig heeft.

Contactformulier