Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Rolsteiger van Solide

Onze groothandel biedt onder andere het merk Solide voor een rolsteiger. Dit merk heef een uitgebreid assortiment aan steigers. Deze steigers en bijhorende onderdelen verkopen wij bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland via onze website. Bekijk het volledige assortiment en ga vanaf nu eenvoudig en snel aan het werk.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Kies het merk Solide voor uw rolsteiger

Het voordeel aan een rolsteiger van het merk Solide is dat alle steigeronderdelen compatibel zijn. Dat is enorm handig omdat u dan op de rolsteiger van Solide kunt verder bouwen met andere onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handige uitwijkconsole waar u makkelijk op kunt gaan staan. Naast een rolsteiger, vindt u van dit merk ook nog andere producten. Wij bieden namelijk ook trappen van Solide. Ontdek het merk Solide en onze andere merken voor steigers en trappen, zoals Waku, op onze website.

Bestel materiaal van topmerken

Heeft u interesse om uw rolsteiger te kopen van het merk Solide? Dan kunt u uw bestelling bij onze groothandel in rolsteigers plaatsen via e-mail plaatsen. Stuur alles door naar info@klimtrex.nl. U kunt er ook voor kiezen om materiaal van onze firma te huren. Dat kan vooral van pas komen als u maar tijdelijk nood heeft aan steigermateriaal.

Contactformulier