Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Een ladder van Solide aanschaffen

Wanneer u van het merk Solide een ladder wilt aanschaffen, zit u goed bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Wij bieden u een breed assortiment aan met verschillende ladders in allerlei soorten afmetingen. Op deze manier vindt u altijd wel een ladder die geschikt is voor uw specifieke situatie.
Bekijk al onze Solide ladders
 

Onze producten

Van het merk Solide een kwalitatieve ladder aanschaffen

Bij onze groothandel aan steigerproducten vindt u verschillende soorten ladders van het merk Solide. Doordat deze ladders volgens de wettelijke eisen en de NEN-normen getest zijn, bent u verzekerd dat u veilig aan het werk kunt. Binnen ons assortiment aan ladders vindt u altijd wel de geschikte toepassing. Wij bieden zowel eendelige, als tweedelige, driedelige ladders aan. Binnen ons assortiment vindt u zelfs een vierdelige ladder. Het maakt niet uit waar u mee aan de slag gaat, met onze steigerproducten slaagt u gegarandeerd.

Ontdek alle verschillende ladders binnen ons assortiment

Wilt u een kwalitatief goede ladder van Solide kopen? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilig product. U vindt bij ons verschillende soorten ladders van Solide, zoals de eendelige dakladder. U bestelt deze eenvoudig via onze webshop of u plaatst uw bestelling door middel van een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl. Het is mogelijk uw bestelling te laten bezorgen of afhalen.

Contactformulier