Snoeiladder

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bent u op zoek naar een snoeiladder waarmee u veilig kunt werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid? Dan zit u goed bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Een snoeiladder is speciaal ontworpen voor het plukken van fruit, snoeiwerken en andere tuinwerkzaamheden.
Bekijk al onze snoeiladders
snoeiladder

Onze producten

snoeiladder

Een snoeiladder voor al uw tuinwerkzaamheden

Binnen ons assortiment aan ladders, vindt u de snoeiladder. Deze ladder is uitermate geschikt voor al uw tuinwerkzaamheden. Deze ladder van Solide is een driepoot met gunstige uiteinden die zich aan de onderkant van de ladder bevinden. Dit zorgt ervoor dat u maximale grip houdt. Doordat de ladder ook een poot heeft, zijn tuinwerkzaamheden gemakkelijk uit te voeren. De snoeiladder is een eendelige ladder die in meerdere hoogtes te verkrijgen is, zodat u altijd uw werkzaamheden goed kunt uitvoeren. Al onze steigerproducten zijn volgens de wettelijke eisen getest en daarmee betrouwbaar.

Ontdek het hele assortiment aan ladders en bestel meteen

Met een snoeiladder van onze groothandel aan steigerproducten is uw tuin binnen mum van tijd weer prachtig. Wilt u graag deze ladder- of een andere ladder bestellen? Dat kan via onze webshop of via info@klimtrex.nl. Bij onze speciaalzaak profiteert u altijd van betrouwbare, kwalitatief goede en veilige ladders.

Contactformulier