Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Steiger voor een schilder

Werk u als schilder en bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle steiger om snel en efficiënt aan het werk te gaan. Neem dan zeker een kijkje naar het ruime assortiment van Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Wij bieden allerlei soorten steigers aan voor zowel bedrijven als particulieren die onder andere te gebruiken zijn in de bouwsector. U als schilder kunt zeker overweg met een steiger uit ons assortiment om aan alle mogelijke plaatsen van een gebouw te geraken.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Bent u als schilder op zoek naar een steiger?

Als handelaar in rolsteigers hebben wij een ruim assortiment aan producten die u zeker zult kunnen gebruiken in uw stiel. Als schilder is het belangrijk dat u de steiger kunt verplaatsen naar elke hoek om zo op alle plaatsen van de woning te werk te gaan. Wij bieden verschillende modellen aan. We hebben zowel een kleine steiger die u kunt gebruiken bij de wat kleinere gebouwen of ruimtes. Zo moet u niet altijd sleuren met één van onze grote steigers van 6 meter bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat elke schilder de steiger vindt die perfect voldoet aan al zijn eisen.

Vind materiaal voor vakmanschap

In onze winkel met steigerproducten vindt elke schilder wel wat hij of zij zoekt. Bent u meer op zoek naar iets kleiner en fijner materiaal om in de hoogte te gaan? Geen zorgen, wij zijn namelijk ook een groothandel in ladders. Heeft u enkele producten gevonden die u graag zou wille bestellen? Dan kunt u uw bestelling doorgeven door een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl en daar doorgeven welke producten u graag zou willen aankopen.

Contactformulier