Rolsteiger online bestellen

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bent u op zoek naar een rolsteiger die u online kunt bestellen? Dat is mogelijk bij Klimtrex. Onze groothandel uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, biedt een assortiment met verschillende soorten rolsteigers. Zo vindt u altijd wel de geschikte rolsteiger die geschikt is voor de klus waar u mee bezig bent.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Een veilige en betrouwbare rolsteiger online bestellen

Bij onze groothandel in steigerproducten, is het mogelijk om een rolsteiger online te bestellen. Wij bieden u binnen ons assortiment één complete rolsteiger aan die geschikt is om op hoogte te werken. Hierbij kiest u uit verschillende afmetingen. Zo creëert u de steiger die helemaal geschikt is voor uw specifieke situatie. Binnen het assortiment van Klimtrex vindt u bijvoorbeeld ook een eurosteiger. Daarnaast vindt u bij ons veelal onderdelen van een steiger. Ook deze bestelt u gemakkelijk via onze webshop. Met onze rolsteigers bent u er zeker van dat u de klus klaart.

Ontdek alle mogelijkheden

Wanneer u uw rolsteiger online wilt bestellen, bijvoorbeeld de extrusie steiger? Dat kan gemakkelijk via onze webshop of via info@klimtrex.nl. U betaalt gemakkelijk via iDeal of andere diverse betalingsmogelijkheden. De bezorgkosten zijn op aanvraag. Daarnaast is het mogelijk om onze goede kwaliteitsproducten af te halen op locatie.

Contactformulier