Rolsteiger 6 meter werkhoogte

✔ Geavanceerde machines
✔ Wettelijke veiligheidsnormen
✔ Verkoop en verhuur

Een rolsteiger is ideaal bij het uitvoeren van een klus op hoogte. Deze rolsteiger heeft een werkhoogte van 6 meter. De platformhoogte is 4 meter. U kunt kiezen uit verschillende hoogtes, breedtes en lengtes. Zo heeft u altijd een steiger die past bij uw project! Onze steigers voldoen aan alle veiligheidsnormen, waardoor uw veilig te werk kunt gaan. Voor specifieke rolsteigers, zoals doorgekoppelde rolsteigers of daksteigers, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Bekijk het gehele assortiment online.

Bekijk al onze steigers

Onze producten

De voordelen van een rolsteiger

Een rolsteiger vindt u bij onze groothandel aan steigerproducten. Een positieve eigenschap van een rolsteiger is de stabiliteit van de opbouwframes bij het opbouwen. Wanneer u hiermee aan de slag gaat, zult u merken dat deze gelijk recht en stabiel staan. Als u aan de slag gaat met onze steigeronderdelen profiteert u van betrouwbare en veilige producten. Onze rolsteigers kenmerken zich door de gebruiksgemak en lange levensduur. Door een rolsteiger te bestellen bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dit komt omdat onze producten afkomstig zijn van het merk Solide. Daarnaast voldoet een rolsteiger uit ons assortiment aan de wettelijke eisen en de NEN-normen.

Profiteer van kwalitatieve steigers

Bent u op zoek naar een rolsteiger? Dan bent u bij Klimtrex in goede handen. Binnen ons aanbod vindt u een  rolsteiger van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier bent u verzekerd dat u altijd met een veilig en betrouwbaar product aan het werk gaat. Wacht daarom niet langer om uw steigers te bestellen en aan de slag te gaan met uw klus.

Contactformulier