Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Platformtrappen

Bij onze groothandel in steigerproducten kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar platformtrappen. Deze trappen zijn ideaal om veilig mee te werken op hoogte. Het zijn robuuste, eventueel verrijdbare, trappen. De trappen hebben een comfortabel werkplatform op verschillende stahoogten.
Bekijk al onze trappen
 

Onze producten

Veilig werken met onze geteste platformtrappen volgens de wettelijke eisen

Bent u op zoek naar een platformtrap van uitstekende kwaliteit? Dan heeft Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, waar u naar op zoek bent. Onze groothandel heeft namelijk verschillende soorten platformtrappen die allemaal veilig getest zijn volgens de NEN-normen. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een platform met dubbele toegang. Deze trappen zijn geschikt voor gebruik in de industrie, zoals magazijnen en loodsen. Daarnaast zijn de trappen ook ideaal voor onderhoud aan generatoren of machines. Door ons assortiment met verschillende ladders, vindt u er altijd wel één die uitermate geschikt is voor uw situatie.

Profiteer van kwalitatief goede producten

Bij Klimtrex bent u verzekerd van platformtrappen van de beste kwaliteit. Wilt u deze trappen aanschaffen? Dat kan via info@klimtrex.nl. Wij bieden verschillende soorten betalingsmogelijkheden aan, waaronder iDeal. Het is mogelijk om onze steigerproducten te laten bezorgen of te komen ophalen. Bestel bij onze speciaalzaak meteen al uw benodigdheden en profiteer van uitstekende kwaliteit.

Contactformulier