Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Platform met dubbele toegang

Kies voor een trap met een platform met dubbele toegang. Deze trap is makkelijk in gebruik en u vindt de trap bij Klimtrex in Sommelsdijk in Zuid-Holland. Onze winkel met steigermateriaal heeft een ruim assortiment aan steigers, trappen, laders en alles wat daarbij komt kijken. Wij willen vooral betrouwbaar en veilige apparatuur brengen die u helpy tijdens onder andere uw bouw – en schilderwerken.

 

Bekijk al onze platforms


 

Onze producten

Waarom kiezen voor een platform met dubbele toegang?

Een platform met dubbele toegang is enorm handig om te gebruiken als overstap tussen verschillende locaties op uw werkplaats. Het kan een tussenstuk zijn om u makkelijk te bewegen tussen onder andere verschillende rayons. Naast een platform met dubbele toegang hebben we nog andere platformen die u kunt kiezen voor uw trappen en steigers. Zo vindt u bij ons onder andere nog een telescopisch werkplatform die u gemakkelijk uitbreidt. We hebben ook een uitwijkconsole die u kunt vastmaken aan uw steiger, waarmee u een platform creëert die breder is dan uw steiger zelf.

Kies het platform dat u nodig heeft

Heeft u interesse om een trap te kopen die voorzien is van een platform met dubbele toegang? Dan kunt u uw bestelling doormailen naar info@klimtrex.nl. Onze groothandel in steigers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de betaling in orde te brengen en een afspraak te maken voor het afhalen of bezorgen van het materiaal. U kunt ons steigermateriaal ook huren. Dat is bijvoorbeeld handig als u enkele steigeronderdelen slechts voor tijdelijke werken nodig heeft.

Contactformulier