Mobiele bordestrap

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Ontdek in ons assortiment ook de verrijdbare mobiele bordestrap. Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, verkoopt dit type trap, maar ook andere trappen, steigers en ladders. De mobiele bordestrap kan handig zijn voor gebruik in magazijnen en werkplaatsen omdat deze met wieltjes makkelijk te verplaatsen is tussen rayons.
Bekijk al onze trappen
 

Onze producten

Eigenschappen van de mobiele bordestrap

Een mobiele bordestrap vindt u in verschillende groottes. Ze zijn makkelijk verrijdbaar, maar u kunt ze niet verstellen. De trap bestaat uit een vast aantal treden met een werkplatform eraan vastgemaakt. Hierop voert u makkelijk bepaalde klussen uit. U kunt er wel voor kiezen om de trap nog iets meer extra stabiliteit te geven door er een stabilisatiebalk bij te kopen. Ontdek deze trap en onze andere modellen op onze website en plaats uw bestelling

Beweeg vlot tijdens uw werk

Wilt u graag een mobiele bordestrap kopen? Dan kunt u uw bestelling doormailen naar het e-mailadres info@klimtrex.nl. Daar kunt u ook informatie vragen over andere artikelen en steigeronderdelen. Denk hierbij aan een steigerpijp. Heeft u deze trap maar nodig voor enkele dagen of weken, dan is huren ook een optie Daarvoor kunt u ook terecht op onze website. Bekijk het volledige aanbod van onze groothandel in rolsteigers en vind de producten die u zoekt.

Contactformulier