Ladder met optrektouw

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, vindt u een ladder met optrektouw. Vaak is op grote hoogtes werken, een lastige klus. Het gebruik van deze ladder, maakt het werken op grote hoogtes, een stuk eenvoudiger en veiliger. Bestel meteen en profiteer van deze voordelige ladder.
Bekijk al onze ladders
 

Onze producten

Ladder met optrektouw aanschaffen om veilig te werken

Een ladder met optrektouw uit onze steigergroothandel maakt het werken op grote hoogtes gemakkelijker. Deze ladder maakt het mogelijk om voorwerpen door middel van een optrekbouw te verplaatsen. Zo is het niet langer nodig om onderdelen op de ladder omhoog te schuiven. Binnen ons aanbod aan ladders vindt u professionele ladders die uiterst geschikt zijn om veilig te werken op grote hoogtes. Denk bijvoorbeeld ook aan platformtrappen. De ladder met touw is net zoals de bouwladder niet meer weg te denken in de bouw- en industriesector. Al onze ladders voldoen aan de hoogst gestelde normen voor professionele ladders.

Bestel meteen een kwalitatief goede ladder

Wanneer u op zoek bent naar een ladder met optrektouw, kunt u bij Klimtrex terecht. Het is mogelijk deze ladder te bestellen via onze webshop of via info@klimtrex.nl. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om producten te huren. Dit is handig wanneer u de ladder enkel nodig heeft voor korte klussen.

Contactformulier