Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Trap voor een klus

Moet u dringend een bepaalde klus uitvoeren in uw huis en bent u op zoek naar een passende trap? Dan vindt u vast wat u zoekt bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Wij hebben verschillende soorten trappen die u zeker kunt gebruiken om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Weet u niet goed welke trap u het beste gebruikt voor uw karwei? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.
Bekijk al onze trappen
 

Onze producten

Voor elke klus de perfecte trap

Een trap kan enorm goed van pas komen tijdens bepaalde taken in bijvoorbeeld uw woning. Het verschil met een ladder is dat een trap platte treden heeft en vaak is voorzien van een platform. In onze groothandel met rolsteigers vindt t u verschillende soorten trappen voor elke klus. Denk hierbij onder andere aan:

Bovendien vindt u ook nog eens verschillende merken trappen. Wij verkopen onder andere een trap van Waku. U kunt alle merken en modellen vergelijken op onze website. Uiteraard helpen onze medewerkers u ook graag verder om dé trap te vinden voor een bepaalde klus.

Koop dé perfecte trap

Twijfelt u nog welke trap u het beste kunt kopen voor uw klus? Dan kunt u ook altijd advies vragen aan onze medewerkers. Dat doet u door ons contactformulier in te vullen. Heeft u dé perfecte trap gevonden, dan kunt u deze bestellen door een e-mail te sturen naar info@klimtrex.nl. Wij brengen uw bestelling zo snel mogelijk in orde.

Contactformulier