Kleine steiger

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bent u op zoek naar een kleine steiger, dan kunt u deze vinden bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Een kleine rolsteiger is makkelijker te verplaatsen en kan gebruikt worden in wat kleinere ruimtes, maar uiteraard ook buiten. Neem een kijkje naar ons volledige aanbod en zoek de afmeting die voor u het meest geschikt is.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Een kleine steiger die overal past

Een kleine rolsteiger kan enorm handig zijn. Vooral binnenshuis komen ze van pas. Zo zijn ze dé perfecte steigers voor schilders. Door hun kleine afmetingen kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden en kunt u ze in elke kleine gang op deuropening plaatsen. Door de grootte van deze steiger, wordt hij ook wel eens een kamersteiger genoemd. Deze steigers zijn meestal maar enkele meters hoog. Bent u meer op zoek naar grotere steiger? Dan kunt u bij ons ook steigers van 6 meter of hoger vinden. Deze worden sneller buiten gebruikt. Bent u op zoek naar enkele steigeronderdelen om deze kleine rolsteiger te onderhouden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wielen. Ook deze vindt u allemaal in ons aanbod. Neem gerust een kijkje en plaats uw bestelling.

Vind het formaat dat bij u past

Heeft u een kleine rolsteiger gevonden die volledig voldoet aan al uw wensen en dé perfecte grootte heeft? Stuur dan uw bestelling door via het e-mailadres info@klimtrex.nl. U kunt alles ook eenvoudig online bestellen of huren. Heeft u daarnaast nog vragen of opmerkingen over één van onze steigers? Dan kunt u ook altijd contact met ons bedrijf in Sommelsdijk, in Zuid-Holland opnemen. Dat kunt u doen door ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u als groothandel in rolsteigers zo snel mogelijk verder.

Contactformulier