Kamersteiger

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
In onze groothandel vindt u onder andere ook een kamersteiger. Deze steiger wordt vooral binnen in huis gebruikt. Ze beschikken over beperkte afmetingen waardoor ze in smalle gangen en deuropeningen passen. Daardoor kunt u ze perfect gebruiken voor het verven van kozijnen of het plafond. Bestel ze bij Klimtrex in Sommelsdijk, in Zuid-Holland.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Het gebruik van een kamersteiger

Een kamersteiger kan voor meer dan alleen een kamer gebruikt worden. Ook buiten kunnen ze, net als de rolsteigers die u online kunt bestellen, van pas komen. Ze zijn namelijk bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Het makkelijke aan een kamersteiger is dat deze bestaat uit een vouwdeel. Zo zijn ze makkelijk in- en uitklapbaar en ook snel te verplaatsen. Dit type steigers gaan over het algemeen niet heel hoog en worden dan ook eerder gezien als relatief kleine steigers. Wilt u enkele onderdelen van de steiger vervangen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor deze onderdelen. Denk hierbij aan een nieuw blad voor uw steiger.

Een steiger voor de kleinste hoeken van uw kamer

Wilt u graag een kamersteiger kopen? Dan kunt u uw bestelling doorgeven via het e-mailadres info@klimtrex.nl. U kunt er ook voor kiezen om steigermateriaal te huren als u deze eerder tijdelijk nodig heeft. Wacht niet langer en neem een kijkje naar het volledige aanbod van onze groothandel in rolsteigers.

Contactformulier