Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Haak voor een ladder

Bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een haak voor een ladder. Haken zorgen ervoor dat de ladder stevig staat en dat u zo uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Alle laders die wij aanbieden zijn getest volgens de NEN-normen en wettelijke eisen.
Bekijk al onze ladders
 

Onze producten

Een haak aan uw ladder plaatsen om veilig te kunnen werken

Binnen ons assortiment aan ladders vindt u een haak om uw ladder mee vast te zetten. Op deze manier werkt u altijd op een veilige manier aan uw klus. U zet de stevige haak voor bevestiging op bijvoorbeeld uw dakladder. Het veilig werken met een betrouwbare ladder is noodzakelijk om een goed resultaat te behalen. Alle ladders die wij aanbieden zijn van het merk Solide. Deze ladders zijn geschikt voor professioneel gebruik. Bij onze groothandel in steigers vindt u nog meer onderdelen om veilig mee te werken. Zo bent u verzekerd dat u uw klus tot een goed einde brengt.

Voer altijd veilig uw werkzaamheden uit door een haak aan te schaffen

Door een haak te bevestigen op uw ladder, bent u er zeker van dat u op een veilige manier uw werk kunt verrichten. Binnen ons assortiment vindt u enkel en alleen producten die veilig getest zijn. Op deze manier kunt u dus met een gerust hart aan de slag, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid.

Contactformulier