Extrusie rolsteiger

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Een extrusie rolsteiger is een rolsteiger waarbij de opbouwpen van de rolsteiger opbouwframes, is uitgevoerd als een rechte verbindingsbuis. Het is mogelijk dat de opbouwpen er bij verschillende merken en type rolsteigers er anders uitziet. Bij een extrusie steiger blijft het principe van een rechte buis gelijk. Veelal extrusie rolsteigers zijn bij diverse merken uitwisselbaar en passen op elkaar. Bekijk het gehele assortiment online.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

De voordelen van een extrusie rolsteiger

Een extrusie rolsteiger vindt u bij onze groothandel aan steigerproducten. Een positieve eigenschap van de extrusie steiger is de stabiliteit van de opbouwframes bij het opbouwen. Wanneer u hiermee aan de slag gaat, zult u merken dat deze gelijk recht en stabiel staan. Als u aan de slag gaat met onze steigeronderdelen profiteert u van betrouwbare en veilige producten. De extrusie rolsteiger kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak en lange levensduur. Door een rolsteiger te bestellen bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dit komt omdat onze producten afkomstig zijn van het merk Solide. Daarnaast voldoet een extrusie steiger uit ons assortiment aan de wettelijke eisen en de NEN-normen.

Profiteer van kwalitatieve steigers

Bent u op zoek naar een extrusie rolsteiger? Dan bent u bij Klimtrex in goede handen. Binnen ons aanbod vindt u een extrusie steiger van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier bent u verzekerd dat u altijd met een veilig en betrouwbaar product aan het werk gaat. Wacht daarom niet langer om uw steigers te bestellen en aan de slag te gaan met uw klus.

Contactformulier