Eurosteiger

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een eurosteiger. Met deze steiger is het opbouwen en afbouwen van een stellage nog nooit zo makkelijk en snel geweest. Dit komt doordat deze steiger een bijzondere en andere verbinding heeft dan andere steigers.
Bekijk al onze steigers
 

Onze producten

Snel op- en afbouwen met een eurosteiger

Bij onze groothandel in steigerproducten kunt u terecht voor een eurosteiger. Doordat deze steiger bijzondere verbindingen heeft, is de steiger sneller, veiliger en eenvoudig te monteren en demonteren. Deze steiger is voornamelijk populair bij schilders en behangers. Het voordeel van deze steiger is dat de frames nooit klemmen. De steigers die wij aanbieden zijn van het merk Solide. Dit betekent dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit aan steigers- en steigeronderdelen. Op deze manier gaat u op een veilige manier aan de slag met een betrouwbaar product.

Bestel een goede steiger

Bent u op zoek naar een eurosteiger? Dan zit u goed bij Klimtrex. Deze steiger is de juiste keuze wanneer u gebruiksgemak en veiligheid belangrijk vindt. Heeft u de steiger voor een korte periode nodig? Dan is het huren van een steiger een handige optie. Informeer bij ons bedrijf naar de verschillende mogelijkheden.

Contactformulier