Enkele ladder

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Binnen het assortiment van Klimtrex vindt u de enkele ladder. Deze ladder is van het merk Solide en is verkrijgbaar met een verschillend aantal sporten. U kiest uit een ladder met open voet, rechte voet of één met een stabiliteitsbalk. Kies de ladder die perfect aansluit bij uw klus of klussen.
Bekijk al onze enkele ladders
 

Onze producten

Een enkele ladder waarmee u gemakkelijk werkt

De enkele ladder van onze groothandel met steigerproducten is licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Deze ladder behoort net zoals bijvoorbeeld de snoeiladder tot de categorie eendelige ladders. Enkele ladders zijn geschikt voor huis-tuin-en-keukenklussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een dakgoot of schilderwerkzaamheden. De ladder heeft de mogelijk om te schuiven en hoeft u alleen tegen een geval te plaatsen. Als groothandel van ladders bieden wij nog meer verschillende ladders. Zo vindt u altijd wel de ladder die aansluit bij uw klus.

Bekijk de eendelige ladders en bestel meteen

Ons bedrijf uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, biedt verschillende soorten ladders. Binnen ons assortiment aan steigerproducten vindt u dé enkele ladder die geschikt is voor alles in of rondom het huis. Wij doen er alles aan zodat u de juiste ladder kiest die helemaal aansluit bij uw werkzaamheden. Vraag meteen meer informatie.

Contactformulier