Echo ladder

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bij Klimtrex uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een echo-ladder. Binnen ons assortiment vindt u de ladder in verschillende formaten en afmetingen. Op deze manier zit er altijd wel een echo ladder tussen die geschikt is voor uw specifieke situatie.
Bekijk al onze echo ladders

Onze producten

ladder-8-sporten

Een echo-ladder in verschillende formaten: voor iedere klus de juiste ladder

Binnen ons aanbod aan ladders vindt u de echo ladder in verschillende toepassingen. Het is namelijk mogelijk de ladder als eendelige, tweedelige, maar ook als driedelige ladder aan te schaffen. De tweedelige ladder vindt u met een verschillend aantal sporten. Daarnaast is het mogelijk de ladder met open- en rechte voet te bestellen. Ook is het mogelijk de ladder in A-stand te zetten. De echo-ladder is afkomstig van het merk Solide. Met deze ladder haalt u een betrouwbaar product in huis dat geschikt is om werkzaamheden mee uit te voeren op verschillende hoogtes.

Koop de ladder met de juiste afmetingen voor uw specifieke klus

Bij onze groothandel in steigerproducten vindt u de echo-ladder in verschillende afmetingen. Op deze manier kiest u de toepassing die geschikt is om uw klus mee te klaren. Wanneer u de ladder enkel voor een korte periode nodig heeft, is huren een aantrekkelijke mogelijkheid. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactformulier