Driedelige ladder

Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur
Bent u op zoek naar een driedelige ladder? Dan zit u goed bij Klimtrex, gevestigd in Sommelsdijk, in Zuid-Holland. Binnen ons assortiment vindt u diverse driedelige ladders. Al onze ladders zijn van uitstekende kwaliteit, veilig getest volgens de wettelijke eisen en geschikt voor professioneel gebruik.
Bekijk al onze driedelige ladders
 

Onze producten

Een driedelige ladder aanschaffen voor verschillende toepassingen

Bij onze groothandel aan steigerproducten vindt u altijd een geschikte driedelige ladder. Wij bieden diverse verschillende ladders aan die u professioneel kunt gebruiken. Met driedelige ladders of vierdelige ladders wordt het werken op hoogte een stuk makkelijker. Onze ladder met optrektouw trekt uw onderdelen veilig op, wat zorgt voor een vellige werksituatie. Wij bieden ook de driedelige schuifladder met rol, die bijvoorbeeld vaak wordt gebruikt voor het wassen van ramen. Deze ladder biedt namelijk veel stevigheid. Ook vindt u bij ons een driedelige Echo-ladder die geschikt is om professionele klussen mee uit te voeren.

Schaf meteen een veilige ladder aan

Een driedelige ladder uit ons assortiment aan steigerproducten gebruikt u voor verschillende toepassingen. Doordat deze ladders uitschuifbaar zijn, wordt werken op grote hoogte een eitje. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste ladder voor uw specifieke situatie, zodat u gegarandeerd uw klus tot een succesvol einde brengt. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactformulier