Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Koop een kwalitatieve ladder voor uw dak

Wilt u voor uw dak een ladder aanschaffen? Bij Klimtrex, gevestigd in Sommelsdijk, in Zuid-Holland, vindt u een dakladder waarmee u gemakkelijk reparaties uitvoert. Doordat onze ladders veilig zijn getest, bent u verzekerd van een betrouwbaar product. Zo kunt u snel en veilig aan de slag.
Bekijk al onze ladders
 

Onze producten

Voor uw dak een betrouwbare ladder aanschaffen om veilig mee te werken

Een dakladder van onze steigergroothandel is betrouwbaar en veilig. Met een stevige haak kan de ladder aan de nok van het schuine dak worden bevestigd. Door de houten onderkant van de ladder vermijdt u beschadigingen aan de leien of dakpannen. De ladder die u voor u dak gebruikt is van het merk Solide. De ladder is geschikt om professioneel te gebruiken. Binnen ons aanbod aan ladders vindt u nog meer ladders die u voor professionele klussen kunt gebruiken. Bekijk snel alle mogelijkheden en schaf de ladder aan die voor uw specifieke situatie van toepassing is.

Ga aan de slag met een veilige dakladder

Wanneer u een ladder zoekt die geschikt is om klussen op uw dak te klaren, dan zit u goed bij Klimtrex. Deze eendelige ladder maakt het professioneel werken op een dak mogelijk. Naast dat u deze ladder bij ons kunt bestellen, is het ook mogelijk om producten te huren. Dit is handig wanneer u de ladder enkel voor kort gebruik nodig heeft.

Contactformulier