Geavanceerde machines
Wettelijke veiligheidsnormen
Verkoop en verhuur

Bouwladder van aluminium

Binnen het assortiment van Klimtrex vindt u een bouwladder van aluminium voor professioneel gebruik. De ladders van aluminium zijn erg stevig, waardoor u altijd stevig op de ladder staat. Op deze manier gaat u altijd veilig te werk. Al onze ladders voldoen aan de wettelijke eisen en normen.
Bekijk al onze ladders
 

Onze producten

Bouwladder van aluminium door professioneel gebruik

Bij onze groothandel aan steigerproducten vindt u een bouwladder gemaakt van aluminium. Met deze innovatieve tweedelige ladder werkt u altijd veilig. Onze aluminium ladder is een betrouwbaar product die u overal op de werkvloer of bij klussen kunt gebruiken. De bouwladder is een ladder uit ons assortiment die een verbrede bovenkant heeft. Zo loopt u dus zonder zijwaartse uitstap gemakkelijk op de steiger of dak, waar u veilig uw klus klaart. Deze ladder is een enkele ladder waar u op een veilige manier mee werkt. Dit komt omdat al onze ladders voldoen aan de NEN-normen.

Koop uw ladder van kwaliteit en klaar gemakkelijk uw klus

Wilt u een bouwladder van aluminium kopen? Dat kan via onze webshop! Ook is het mogelijk uw bestelling te plaatsen via info@klimtrex.nl. Wilt u meer informatie over onze steigerproducten? Dan helpt ons bedrijf uit Sommelsdijk, in Zuid-Holland, u graag verder. Op deze manier bent u altijd verzekerd dat u met het juiste product aan de slag gaat.

Contactformulier